Rreth
Nesh

E themeluar në zemër të Shqipërisë në vitin 2005, kompania Palma, është furnizuesi kryesor i frutave të thata, duke i sjellë ato nga vendet më të mira në mbarë globin.

Rrugëtimi ynë filloi me një pasion të thjeshtë: për të sjellë shijen dhe produktet më të mira nga gjithë bota, në shtëpinë tuaj. Ne krenohemi me përkushtimin tonë ndaj cilësisë, duke mbledhur produktet nga vendet më të mira prodhuese, brenda dhe jashtë vendit.

Ne si Palma, jemi më shumë se thjesht një kompani; ne jemi një familje e madhe e përkushtuar për të ndarë me ju më të mirat e frutave të thata, jo vetëm për t’ju shoqëruar në momentet tuaja të relaksit, por dhe për t’u përkujdesur për shëndetin tuaj.

Përkushtimi ynë ndaj qëndrueshmërisë, punës së palodhur dhe mbështetjes së komuniteteve lokale, reflektohet në çdo pako që ne ofrojmë, në mbi tre mijë pikat e shitjes në gjithë vendin dhe bashkëpunimit të ngushtë me fermerët vendas.

Historiku

2005

2010

2016

2020

2023

Historiku

2005

2010

2016

2020

2023

Misioni ynë

Cilësi e Parë

Ne krenohemi që kurojmë një gamë të larmishme arrash dhe frutash të thata premium, secila e zgjedhur për shijen e saj të jashtëzakonshme dhe vlerën ushqyese. Përkushtimi ynë ndaj cilësisë siguron që çdo produkt që ofrojmë është pa aditivë ose konservues artificialë, duke ju dhënë shijen më të pastër dhe autentike që natyra ka për të ofruar.

qËndrueshmËri

Qëndrueshmëria: e shëndetshme, praktike dhe globale: Qëndrueshmëria nuk është thjesht një koncept për markën Palma; është një praktikë e përditshme. Ne e njohim përgjegjësinë tonë ndaj planetit dhe komunitetit tonë global. Duke ofruar shumëllojjshmërinë e shëndetshme të frutave të thata, ne kontribuojmë në mirëqenien e klientëve tanë dhe mjedisit. Praktikat tona të qëndrueshme përfshijnë kontrollin e burimeve, prodhimin duke përdorur energjinë me efikasitet dhe paketimin tonë të ri, që minimizon gjurmën tonë ekologjike. Ne jemi të përkushtuar që të kemi një ndikim pozitiv në mbarë botën, duke u siguruar që frutat tona të thata të mund të shijohen nga brezat që do të vijnë.

jetesË e shËndetshme

Shëndeti dhe mirëqenia janë në qendër të misionit tonë. Me kërkesën në rritje për ushqime të shijshme, ne synojmë të kujdesemi për individë të ndërgjegjshëm për shëndetin, të cilët kërkojnë një ekuilibër midis kënaqësisë dhe ushqimit. Palma përpiqet t’ju fuqizojë në udhëtimin tuaj drejt një stili jetese më të shëndetshëm duke ofruar opsione të arritshme dhe të këndshme për të frenuar dëshirat tuaja duke ruajtur mirëqenien tuaj
Scroll to Top