Politikat e Përdorimit

Kushtet e Përdorimit

 1. Hyrje Mirësevini në palma.al (“Faqja e Internetit”). Duke hyrë ose përdorur Faqen tonë të Internetit, ju pranoni të jeni të lidhur me këto Kushte Përdorimi (“Kushtet”). Nëse nuk pranoni këto Kushte, ju lutemi të mos përdorni Faqen tonë të Internetit. Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar këto Kushte në çdo kohë pa njoftim paraprak. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i Faqes pas ndonjë ndryshimi tregon pranimin tuaj të Kushteve të reja.

 2. Përdorimi i Faqes Ju pranoni të përdorni Faqen vetëm për qëllime ligjore dhe në një mënyrë që nuk shkel të drejtat e, kufizon, ose pengon përdorimin dhe kënaqësinë e dikujt tjetër nga Faqja. Sjellje e ndaluar përfshin ngacmimin ose shkaktimin e shqetësimit ose pakëndshmërisë ndaj ndonjë personi, transmetimin e përmbajtjes obscene ose ofenduese, ose trazimin e rrjedhës normale të dialogut brenda Faqes sonë të Internetit.

 3. Prona Intelektuale Përmbajtja në Faqe, duke përfshirë por jo vetëm tekstin, grafikat, imazhet, logot, softuerin, dhe markat tregtare, është pronë e palma.al ose licencuesve të saj dhe është mbrojtur nga ligjet e të drejtave të autorit dhe të drejtave të tjera të pronës intelektuale. Ju nuk mund të përdorni, riprodhoni, modifikoni, shpërndani, shfaqni, performoni, ose publikoni ndonjë përmbajtje të tillë pa lejen paraprake të shkruar të pronarit.

 4. Mosgarancia e Garancive Faqja ofrohet “siç është” dhe “siç është e disponueshme” pa ndonjë përfaqësim apo garanci, të shprehur ose të nënkuptuar. palma.al nuk bën asnjë përfaqësim apo garanci në lidhje me Faqen ose informacionin dhe materialet e ofruara në Faqe.

 5. Kufizimi i Përgjegjësisë palma.al nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë dëm të drejtpërdrejtë, të tërthortë, rastësor, special, pasojor, ose ndëshkues që rrjedh nga përdorimi juaj ose pamundësia për të përdorur Faqen, edhe nëse palma.al është njoftuar për mundësinë e tillë të dëmeve.

 6. Politika e Privatësisë Politika jonë e Privatësisë, e cila përcakton se si do të përdorim informacionin tuaj, mund të gjendet në [URL e Politikës së Privatësisë]. Duke përdorur këtë Faqe, ju pranoni përpunimin siç përshkruhet atje dhe garanoni që të gjitha të dhënat e ofruara nga ju janë të saktë.

Politika e Cookies

 1. Çfarë janë Cookies Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet profesionale të internetit, kjo faqe përdor cookies, të cilat janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Ky seksion përshkruan çfarë informacioni mbledhin, si e përdorim atë, dhe pse ndonjëherë na nevojitet të ruajmë këto cookies.

 2. Si Përdorim Cookies Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve, nuk ka opsione standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë faqe. Rekomandohet që të lini të aktivizuara të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse ju nevojiten apo jo.

 3. Çaktivizimi i Cookies Ju mund të parandaloni vendosjen e cookies duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shikoni ndihmën e shfletuesit tuaj për si ta bëni këtë). Jini të vetëdijshëm se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni.

 4. Cookies që Vendosim Cookies të lidhura me llogarinë: Nëse krijoni një llogari me ne, ne do të përdorim cookies për menaxhimin e procesit të regjistrimit dhe administratës së përgjithshme. Cookies të lidhura me hyrjen: Ne përdorim cookies kur jeni kyçur në mënyrë që të mund të mbajmë mend këtë fakt. Cookies të preferencave të faqes: Për të ju ofruar një përvojë të shkëlqyer në këtë faqe, ne ofrojmë funksionalitetin për të vendosur preferencat tuaja për si funksionon kjo faqe kur e përdorni.

 5. Cookies të Palëve të Treta Në disa raste të veçanta, ne gjithashtu përdorim cookies të ofruara nga palë të treta të besueshme. Seksioni i mëposhtëm detajon cookies të palëve të treta që mund të hasni përmes kësaj faqe.

 6. Më Shumë Informacion Shpresojmë që kjo ju ka sqaruar gjërat. Nëse ka diçka që nuk jeni të sigurt nëse ju nevojitet apo jo, zakonisht është më sigurt të lini cookies të aktivizuara në rast se ndërveprojnë me një nga veçoritë që përdorni në faqen tonë.

Për më shumë informacion mbi cookies, ju lutemi konsultoni seksionin e Ndihmës të shfletuesit tuaj ose hidhini një sy faqes në internet About Cookies, e cila ofron udhëzime për të gjithë shfletuesit modernë.

Duke përdorur Faqen tonë të Internetit, ju pranoni përdorimin e cookies dhe Kushtet tona të Përdorimit. Nëse keni ndonjë pyetje rreth Kushteve tona të Përdorimit ose Politikës së Cookies, ju lutemi na kontaktoni në info@palma.com.al

Scroll to Top