Arra Braziliane

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

2816 kj 684 kcal
844.2 kj 205.2 kcal

Yndyrna

68.0g
20.4g

nga të cilat të ngopura

15.66g
4.69g

Karbohidrate

9.18g
2.75g

NGA TË CILAT SHEQERNA

3.98g
1.19g

FIBRA

17.22g
5.16g

Proteina

17.48g
5.24g

Kripë

0.014g
0.004g

VENDI I ORIGJINES:

BOLIVI

S

Arrat braziliane vlerësohen shumë për densitetin e tyre ushqyes dhe aromën unike.

Scroll to Top