Bajame të Pjekura me Kripë

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

2560 kj 621 kcal
76.8 kj 186.3kcal

Yndyrna

54.67g
16.39g

nga të cilat të ngopura

4.46g
1.33g

Karbohidrate

13.60g
4.08g

NGA TË CILAT SHEQERNA

1.14g
0.34g

FIBRA

17.32g
5.19g

Proteina

27.12g
8.13g

Kripë

0.95g
0.25g

VENDI I ORIGJINES:

SHBA

M,S

Me një shije të përmirësuar, bajamet e pjekura janë edhe ushqyese dhe të kënaqshme. Ato janë perfekte për t’u ngrënë ose për t’u shtuar në pjata.

Scroll to Top