Boronicë e Kuqe

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

1362 kj 321 kcal
408.6 kj 96.3 kcal

Yndyrna

0g
0g

nga të cilat të ngopura

0g
0g

Karbohidrate

81.47g
24.44g

NGA TË CILAT SHEQERNA

70.07g
21.02g

FIBRA

3.37g
1.01g

Proteina

0.41g
0.12g

Kripë

0.02g
0.006g

VENDI I ORIGJINES:

AMERIKA E VERIUT

S

Boronicat e thata të pasura me antioksidantë janë një shtesë e ëmbël dhe e shijshme për shumë receta.

Scroll to Top