Fara Chia

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

1865.29 kj 451.28 kcal
559.58 kj 135.38 kcal

Yndyrna

30.22g
9.06g

nga të cilat të ngopura

3.15g
0.94g

Karbohidrate

39.01g
11.70g

NGA TË CILAT SHEQERNA

0.52g
0.15g

FIBRA

29.75g
8.92g

Proteina

20.69g
6.20g

Kripë

0.02g
0.006g

VENDI I ORIGJINES:

ARGJENTINË

M

Farat Chia janë një superushqim, i njohur për përmbajtjen e lartë të fibrave dhe përfitimet ushqyese.

Scroll to Top