Fara Luledielli

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

2397 kj 582 kcal
719.1 kj 174.6 kcal

Yndyrna

50.07g
15.02g

nga të cilat të ngopura

5.93g
1.77g

Karbohidrate

15.05g
4.51g

NGA TË CILAT SHEQERNA

2.03g
0.60g

FIBRA

24.35g
7.30g

Proteina

29.87g
8.96g

Kripë

0.22g
0.06g

VENDI I ORIGJINES:

BULLGARI

M,S

Me një profil të pasur lëndësh ushqyese, këto fara njihen për shumëllojshmërine e tyre dhe përfitimet shëndetësore.

Scroll to Top