Grurë për ashure

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

1538.94 kj 362.92 kcal
461.49 kj 108.87 kcal

Yndyrna

2.00g
0.6g

nga të cilat të ngopura

0.41g
0.12g

Karbohidrate

73.24g
21.97g

NGA TË CILAT SHEQERNA

0.88g
0.26g

FIBRA

1.94g
0.58g

Proteina

13.96g
4.18g

Kripë

0.03g
0.009g

VENDI I ORIGJINES:

TURQI

M

Kjo kokërr e gjithanshme është thelbësore për shumë receta dhe njihet për vlerat e saj ushqyese.

Scroll to Top