Kajsi të thata

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

867 kj 204 kcal

Yndyrna

0.31g

nga të cilat të ngopura

0.1g

Karbohidrate

48.51

NGA TË CILAT SHEQERNA

29.97g

FIBRA

1.79g

Proteina

2.75g

Kripë

0.05g

VENDI I ORIGJINES:

TURQI

M

Këto fruta të thata janë një burim i shkëlqyer i vitaminave thelbësore, të njohura për shijen e tyre të ëmbël dhe strukturën e përtypshme.

Scroll to Top