Kajsus

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

2491 kj 601 kcal
747.3 kj 180.3 kcal

Yndyrna

46.43g
13.92g

nga të cilat të ngopura

8.15g
2.44g

Karbohidrate

36.15g
10.84g

NGA TË CILAT SHEQERNA

4.01g
1.20g

FIBRA

6.34g
1.90g

Proteina

12.71g
3.81g

Kripë

0.82g
0.24g

VENDI I ORIGJINES:

INDIA

L,S

Kajsus është një frut I thatë kremoz, i pasur dhe I njohur për shumëllojshmërinë e mineraleve thelbësore.

Scroll to Top