Kikirik i Pjekur

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

2507 kj 606 kcal
752.1 kj 181.8 kcal

Yndyrna

49.55g
14.86g

nga të cilat të ngopura

5.40g
1.62g

Karbohidrate

20.22g
6.06g

NGA TË CILAT SHEQERNA

1.37g
0.41g

FIBRA

11.32g
3.39g

Proteina

25.38g
7.61g

Kripë

1.09g
0.32g

VENDI I ORIGJINES:

KINË/ARGJENTINË

L,S

Një snack klasik, kikirikët e pjekur ofrojnë një ndjesi krokante të kënaqshme dhe një profil të pasur lëndësh ushqyese.

Scroll to Top