Koktejl

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

2109 kj 508 kcal
632.7 kj 152.4 kcal

Yndyrna

32.09g
9.63g

nga të cilat të ngopura

3.62g
1.08g

Karbohidrate

46.84g
14.05g

NGA TË CILAT SHEQERNA

2.26g
0.68g

FIBRA

15.92g
15.81g

Proteina

4.78g
15.81g

Kripë

1.89g
0.57g

VENDI I ORIGJINES:

GREQI

L,M,S

Këto përzierje kombinojnë arra të ndryshme dhe fruKëto përzierje kombinojnë arra të ndryshme dhe fruta të thata, duke ofruar një mundësi të shijshme dhe ushqyese për snack.ta të thata, duke ofruar një mundësi të shijshme dhe ushqyese për snack.

Scroll to Top