Kumbulla të thata

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

786 kj 186 kcal
235.8 kj 55.8 kcal

Yndyrna

0g
0g

nga të cilat të ngopura

0g
0g

Karbohidrate

44.94g
13.48

NGA TË CILAT SHEQERNA

33.66g
10.09g

FIBRA

2.04g
0.61g

Proteina

2.35g
3.29g

Kripë

0.01g
0.003g

VENDI I ORIGJINES:

GREQI/SHQIPËRI/FRANCË

M

Kumbullat e thata janë të njohura për përmbajtjen e lartë të fibrave dhe aromën e ëmbël, duke i bërë ato një snack ushqyes.

Scroll to Top