Lajthi Natyrale

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

2622 kj 638 kcal
786.6 kj 191.4 kcal

Yndyrna

61.41g
18.42g

nga të cilat të ngopura

5.68g
1.70g

Karbohidrate

17.39g
5.21g

NGA TË CILAT SHEQERNA

1.47g
0.44g

FIBRA

23.45g
7.03g

Proteina

15.62g
4.68g

Kripë

0.01g
0.003g

VENDI I ORIGJINES:

SHQIPËRI

L,M,S

Të mbushura me vitamina dhe minerale, lajthitë natyrale janë një zgjedhje ushqyese. Shija e tyre unike i bën ato një përbërës popullor në receta të ndryshme.

Scroll to Top