Lajthi të Pjekura

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

2734 kj 665 kcal
820.2 kj 199.5 kcal

Yndyrna

64.38g
19.31g

nga të cilat të ngopura

4.84g
1.45g

Karbohidrate

15.43g
4.63g

NGA TË CILAT SHEQERNA

1.84g
0.55g

FIBRA

22.19g
6.65g

Proteina

19.97g
5.09g

Kripë

0.05g
0.01g

VENDI I ORIGJINES:

TURQI

M

Pjekja shton shijen e tyre, duke i bërë ato një snack të shijshëm dhe të pasur me lëndë ushqyese.

Scroll to Top