Misër i Pjekur

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

1897 kj 451 kcal
5691 kj 135.3 kcal

Yndyrna

14.06g
4.21g

nga të cilat të ngopura

5.08g
1.52g

Karbohidrate

74.51
22.35g

NGA TË CILAT SHEQERNA

0g
0g

FIBRA

3.99g
1.19g

Proteina

8.56g
2.56g

Kripë

2.02g
0.60g

VENDI I ORIGJINES:

SPANJË

S

Një snack I kënaqshëm, misri i pjekur është i njohur për strukturën e tij krokante dhe përmbajtjen e fibrave.

Scroll to Top