Tërshërë

vlerat ushqyese / nutritional values

per 100 g

per *30g

Vlera e Energjisë

1567.67 kj 369.9 kcal
470.30 kj 110.97 kcal

Yndyrna

2.10g
0.63g

nga të cilat të ngopura

0.76g
0.22g

Karbohidrate

73.48g
22.04g

NGA TË CILAT SHEQERNA

0.48g
0.14g

FIBRA

3.56g
1.06g

Proteina

16.05g
4.81g

Kripë

0.01g
0.003g

VENDI I ORIGJINES:

GJERMANI

L

Të ushqyeshme dhe të gjithanshme, tërshërat janë një element kryesor në shumë dieta të shëndetshme.

Scroll to Top